Dimarts, 16 d'octubre de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

La Korrespondesia Poetika tanca la 13a edició superant les expectatives i amb molt bona sintonia amb el País Valencià

El darrer acte d’aquest any es feia dissabte a la galeria Palmadotze, a la masia Mas Pujó, amb l’actuació del col·lectiu valencià Camí Fondo, un projecte que combina l’art visual, la sonoritat electrònica i la poesia.

El Col.lectiu, però, va començar l´any 2006 només amb música i poesia, i al 2011 hi van incorporar l’art visual. El grup està integrat per JJ Doc com a suport de la interpretació vocal de Mc Vulcano que recita poemes i textos de diferents autors, i per Epi Neuraska, encarregat de les arts visuals que donen una estètica audiovisual, indispensable pels directes. En aquesta ocasió van fer un recull del repertori que porten a terme normalment amb poemes de diferents autors, alguns del país, i d’altres de fora. L’acte començava amb una inquietant poesia acompanyada de deconstruccions sonores a partir de samplers i seqüenciadors, i de les arts visuals creades especialment pel directe. Davant l’èxit d’aquest acte, però també veient com ha anat tota la resta, els organitzadors estan molt satisfets de l’entesa que aquest any han tingut amb el País Valencià, i els ha servit per agafar forces després de 13 anys. L’acte es feia al nou espai de Palmadotze i sortia per primera vegada de Vilafranca. D’aquesta manera, l’organització volia recuperar un lloc emblemàtic on històricament, quan la galeria era a Vilafranca, ja s’hi havien fet altres actes de la K poètika.

Enquesta

La tàctica que fa més favor a l'unionisme és la de…

Programació

Ràdio Vilafranca

03:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general

Penedès Televisió

01:30
Gaudeix la festa
Programa sobre cultura popular
02:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
02:30
Diades castelleres
El Vendrell - Santa Teresa

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: