Dilluns, 22 d'abril de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

La Korrespondesia Poetika tanca la 13a edició superant les expectatives i amb molt bona sintonia amb el País Valencià

El darrer acte d’aquest any es feia dissabte a la galeria Palmadotze, a la masia Mas Pujó, amb l’actuació del col·lectiu valencià Camí Fondo, un projecte que combina l’art visual, la sonoritat electrònica i la poesia.

El Col.lectiu, però, va començar l´any 2006 només amb música i poesia, i al 2011 hi van incorporar l’art visual. El grup està integrat per JJ Doc com a suport de la interpretació vocal de Mc Vulcano que recita poemes i textos de diferents autors, i per Epi Neuraska, encarregat de les arts visuals que donen una estètica audiovisual, indispensable pels directes. En aquesta ocasió van fer un recull del repertori que porten a terme normalment amb poemes de diferents autors, alguns del país, i d’altres de fora. L’acte començava amb una inquietant poesia acompanyada de deconstruccions sonores a partir de samplers i seqüenciadors, i de les arts visuals creades especialment pel directe. Davant l’èxit d’aquest acte, però també veient com ha anat tota la resta, els organitzadors estan molt satisfets de l’entesa que aquest any han tingut amb el País Valencià, i els ha servit per agafar forces després de 13 anys. L’acte es feia al nou espai de Palmadotze i sortia per primera vegada de Vilafranca. D’aquesta manera, l’organització volia recuperar un lloc emblemàtic on històricament, quan la galeria era a Vilafranca, ja s’hi havien fet altres actes de la K poètika.

Enquesta

La campanya electoral em pot fer canviar la intenció de vot...

Programació

Ràdio Vilafranca

21:00
L'estimada immortal
Michael Tippett (1905-1998) - Un músic humanista, pacifista i espiritual
22:00
A les portes de Troia
Història divulgativa
23:00
Penedès vespre
Informatiu diari

Penedès Televisió

21:30
Gaudeix la festa
Programa sobre cultura popular
22:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, diumenge
22:30
El taller de l'artista
Jordi Gibert - artista multidisciplinar

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: