Divendres, 22 de març de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

El penedesenc Cesk Freixas és un dels grans triomfadors en els Premis Enderrock 2013

El músic de Sant Pere de Riudebitlles, Cesk Freixas, ha aconseguit els guardons al millor grup, al millor disc i al millor directe en cançó d’autor. <br />

Divendres al migdia es van fer públics els resultats dels Premis Enderrock 2013 – Premis de la Música Catalana per votació popular. Els Amics de les Arts han estat els grans triomfadors de l’edició d’enguany, ja que és el grup que acapara més distincions. Fins a un total de quatre, Millor artista, Millor lletra de cançó per "Louisiana o els camps de cotó", Millor videoclip per "Monsieur Cousteau" i Millor pàgina web.

El segueixen, empatats amb tres, Txarango, Cesk Freixas i Roger Mas amb la Cobla Sant Jordi. El veredicte final és el fruit dels vots recollits a través del diari digital www.enderrock.cat, la plataforma musical de major audiència de l’escena catalana. Enguany la votació popular s’ha fet amb un estricte registre, i s’han comptabilitzat més de 16.000 vots en dues rondes.

<br />Cesk Freixas que s’emporta els premis com a Millor artista de cançó d’autor, Millor directe de cançó d’autor i Millor disc de cançó d’autor per Tocats pel foc. <br />La gala de la quinzena edició dels Premis Enderrock se celebrarà el dijous 7 de març al Teatre Muncipal de Girona.<br /><br /><br />

Enquesta

La sentència del Suprem em pot fer canviar d'opinió…

Programació

Ràdio Vilafranca

01:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general

Penedès Televisió

01:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
01:30
Aventura't
Activitats i esports a l'aire lliure
02:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: