Dissabte, 28 de Maig de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Barcelona Laptop Orchestra sorprèn gratament al Vinfonies

Per quarta edició, aquest passat cap de setmana Vinfonies ha unit l’art sonor més experimental amb el tast de vins i caves en el marc del Most festival i el dia europeu de l’Enoturisme. <br />

La instal.lació sonora FermentaSO, a la Capella de Vinseum, dues sessions de "tast sonor" i un sorprenent concert han conformat el programa de la quarta edició del Vinfonies.

Plantejat com a concert-degustació, la Barcelona Laptop Orchestra, formada per professors i alumnes de l’ESMUC i investigadors del Music Technology Group de la Universitat Pompeu Fabra, va oferir la seva música a través d’uns instruments particulars, ordinadors portàtils.

Per al concert de Vinfonies van preparar peces específiques per als vins i caves que es tastaven, com explicava el seu director, Josep Maria Comajuncosas. El públic va anar assaborint cadascuna de les tres parts del concert, amb un vi diferent.

Jordi Janer, un dels organitzadors del Vinfonies, es referma en les possibilitats que ofereix aquesta singular mostra que han creat que uneix vi i música.

Darrera VINFONIES hi ha un col.lectiu de professionals de l’enologia, les arts visuals i la tecnologia audiovisual amb la voluntat de donar a conèixer noves formes artístiques i relacionar-les amb la cultura del vi. <br />
 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: