Dimarts, 11 de desembre de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

"Charlie, nariz de hojalata" rep el premi Apel·les Mestres

Anna Obiols i el Subi guanyen el vint-i-vuitè premi Apel·les Mestres de literatura infantil il·lustrada amb l’obra “Charlie, nariz de hojalata”.<br />

<br />La faula minimalista sobre el pallasso Charlie Rivel obra de la penedesenca Anna Obiols i la seva parella artística El Subi ha estat guardonada avui amb el premi Apel·les Mestre de literatura il·lustrada. Aquest premi té una dotació de 4.500 euros i està convocat per l’editorial Destino Infantil y Juvenil. “Charlie, nariz de hojalata” és un conte també editat en català sota el títol de “Charlie, nas de llautó” i es tracta de la darrera obra de l’escriptora de Subirats. Obiols i El Subi són una parella ja consolidada en l’àmbit de la literatura infantil il·lustrada amb més de quaranta títols publicats.<br />“Charlie, nas de llautó” és una obra recomanada per a totes les edats i trasllada el lector fins al lloc on un pallasso excepcional emocionava i feia riure el públic des de la soledat de l’escenari.<br />El premi Apel·les Mestres és el guardó més antic de l’estat espanyol pel que fa a la literatura infantil il·lustrada.<br />

Enquesta

El creixement de l'extrema dreta és degut sobretot a…

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
21:00
Alt voltatge
Alt Voltatge!

Penedès Televisió

15:30
Músics d'aquí
Jànio Marti - pianista i director
16:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
16:30
Punts i gols
Informació esportiva penedesenca, amb Tito Boada

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: